Devino membru WORLD CLASS CONSTANŢA

Alege oferta noastră specială pentru un abonament de 1 an FULL-TIME şi te poţi antrena în cel mai nou club World Class. Te așteptăm cu o piscină semiolimpică, un studio de aerobic, unul de cycling, o sală de fitness dotată cu cele mai moderne echipamente, o zonă de functional fitness, două saune uscate și o terasă exterioară cu vedere la lac.

Plătește online abonamentul şi beneficiezi de oferta specială: 425 euro/an pentru primii 200 și programul Let’s Go You gratuit. Abonamentele cumpărate prin această ofertă au statut Local. Abonamentul tău la World Class Constanţa se va activa în luna august 2016. Completează datele tale în formularul de mai jos, apoi vei fi redirecţionat către portalul securizat de plăţi online EuPlătesc.ro.

Online prin card bancar (Visa / Mastercard / Maestro)

World Class Romania foloseşte pentru tranzacţiile online serviciile Raiffeisen Bank/EuPlatesc. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiţii de siguranţă deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacţiilor online care oferă confidenţialitate, siguranţă şi simplitate în achiziţia produselor şi serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii, magazinul nostru nu solicită şi nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Online în rate fără dobândă prin Card de Cumpărături emis de Raiffeisen Bank.

Dacă deţii un Card de Cumpărături de la Raiffeisen Bank, poţi achita în maxim 12 rate fără dobândă.

Detalii privind modalitatea de obţinere a cardului de cumpărături Raiffeisen găseşti aici.

După efectuarea plăţii vei primi un email de confirmare şi o factură fiscală aferentă plăţii tale.

Informaţii personale privind titularul abonamentului

Informaţiile completate mai jos vor apărea pe contractul de membru şi vor fi folosite la activarea contului tău de membru World Class. În cazul în care cumperi abonamentul pentru o altă persoană, completează datele acesteia.

Pe această adresă de e-mail vei primi confirmarea plăţii, factura generată pentru plată şi alte mesaje privind activarea abonamentului tău. În cazul în care eşti deja membru World Class te rugăm să completezi adresa de e-mail cu care eşti înregistrat în sistem pentru ca noul abonament să fie ataşat contului tău de membru existent.

Informaţii privind generarea facturii fiscale aferente abonamentului

Completează mai jos informaţiile care se vor folosi la generarea facturii privind plata pe care o efectuezi. Aceste informaţii pot fi distincte faţă de titularul abonamentului.

Doresc ca factura fiscală aferentă plăţii să fie emisă pe Persoană Fizică


Doresc ca factura fiscală aferentă plăţii să fie emisă pe Persoană Juridică

Valoarea totală de plată: 1899 Lei
      Alege numărul de rate:


Vei fi redirecţionat spre portalul de plăţi online Eu-Platesc.ro.
Tranzacţie procesată prin Raiffeisen E-Comerce.
În conformitate cu Legea 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, World Class prelucrează datele cu caracter personal ale Membrilor în vederea îndeplinirii obligațiilor sale legale precum și în vederea executării Abonamentelor. In acest sens, World Class Romania este înregistrată ca operator de date cu caracter personal, sub nr. 8978, în Registrul de Evidență a Prelucrării de Date cu Caracter Personal al A.N.S.P.D.C.P.Cât este de sigur procesul de plată online?

Plata online se realizează prin intermediul portalului de plăţi online EuPlatesc.ro. Totul este securizat prin intermediul sistemului 3-D Secure.

Pot să achit abonamentul în rate?

În cazul în care ai un Card de cumpărături Raiffeisen Bank, poţi achita abonamentul în mai multe rate. Alege în formularul de mai sus opţiunea aferentă.

Pot să achit abonamentul şi la recepţia clubului?

Preţul special este valabil doar pentru plata online a abonamentului. Dacă alegi să achiţi abonamentul la recepţia clubului vei beneficia de alte preţuri disponibile acolo.

Cu ce card bancar pot să achit abonamentul?

Cu orice tip de card bancar VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD sau MAESTRO, indiferent de banca emitentă.

Cum ştiu că plata s-a efectuat cu succes?

După procesarea plăţii online vei primi un email de confirmare de la portalul de plăţi online EuPlătesc.ro şi un email de confirmare de la noi cu factura ataşată. În cazul în care nu îl primeşti într-un interval de 5-10 minute verifică şi folderul de SPAM / JUNK.

Când se va activa abonamentul meu?

Abonamentul se va activa în momentul în care se deschide clubul. După confirmarea plăţii online, abonamentul tău va fi procesat de către un membru al echipei World Class şi vei fi contactat în termen de 24 de ore privind alte detalii.

Cum pot să cumpăr mai multe abonamente distincte?

Pentru a cumpăra mai multe abonamente trebuie să realizezi câte o plată online pentru fiecare abonament. La realizarea fiecărei plăţi trebuie să completezi datele aferente titularului abonamentului.

Dacă m-am răzgândit şi vreau să renunţ la abonament?

În cazul în care vrei să renunţi la abonamentul pe care l-ai plătit online, te rugăm să ne contactezi.

Dacă am întrebări, cu cine pot discuta?

Pentru orice întrebări sau detalii îl poţi contacta pe colegul nostru Cruceanu Silviu la telefon la (0040)737 466 736 sau pe e-mail la silviu.cruceanu@worldclass.ro .

x

Pay.WorldClass.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >